חזרה לדף הבית חזרה לדף הבית
תפריט הוסף למועדפים תפריט צור קשר תפריט
אודות
תפריט
חברה וחינוך
תפריט
תרבות ופנאי
תפריט
ענפים ועסקים
תפריט
פנימי לחברים
תפריט
ספר מבקרים/Guest Book
» קיבוצניקים למען החברה
» גינה קהילתית אקולוגית
» גלריית סרטים
» פינת השבוע מאת עפרה שן
» ספר פתוח
» אבידות ומציאות
» ארועי תרבות וחגים בשער הגולן
» תרבות בעמק הירדן והסביבה
» פרשת השבוע
» אמרת השבוע - אוסף נבחר בעריכת גדעון ברקני
» טריוויה לא-קל-לי בעריכת עוזי רינג
» יד שנייה
» ארכיון שירי חגים
» המדור שלי
» אתר הבית של דני מור
» ילדודס
» e שכלנו
» פינת הטיולים
» e ירוק
» e אפשר לשכוח - פינת נוסטלגיה
» רפואה משלימה - אבי זעירא
» "טיפ" - טוף
» נקודת חיך - ‎גולי אורטל-עברי
» מאגר מתכונים
» מתכוני קיץ
» פופקורן
» פשטידות
» מתכוני חגים
» מתכוני שישי בשבילי בנושא קטניות
» מתכוני שישי בשבילי בנושא בשר
» מתכוני שישי בשבילי בנושא אוכל בריא
» מתכוני שישי בשבילי בנושא תבלינים
» מטבלים
» עוגות
» בשר ועוף
» מרקים
» ירקות וסלטים
תרבות ופנאי | מאגר מתכונים » ירקות וסלטים  - סלסת פלפלים קלויים
סלסת פלפלים קלויים
מאת: אנטוניו מנסה-בוצ'ר תאריך: 11/04/07
פורסם ע"י רון כהן (שפאץ) באתר Ynet

סלסה קלויה של עגבניות ופלפלים

המרכיבים:

15 עגבניות תמר – עכשיו מתחילה העונה

2 פלפלים אדומים ( גמבה ו/או חריף)

2 בצלים לבנים קלופים חתוכים לרבעים

1 פלפל חריף טרי

1 שורש סלרי חתוך לחצי

1 שורש פטרוזליה חתוך לחצי

8 שיני שום

מלח , פלפל

שמן זית לפי הצורך

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הירקות במלח, פלפל ושמן זית ומצפים היטב, מעבירים לתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפיה, אופים בחום של 220 מעלות למשך 30 ד'.
  2. מניחים להתקרר. קולפים את העגבניות, מגלענים את הפלפלים ומקלפים ומכניסים את הכל לבלנדר, טוחנים.
  3. בזמן שהבלנדר עובד זולפים פנימה עוד כמה כפות שמן זית, טועמים ומתקנים תיבול.
  4. לבסוף מוסיפים מעט פפריקה מתוקה או חריפה, מעט פטרוזליה וכוסברה קצוצה דק. מגישים בחום החדר.
הוסף תגובה הוסף תגובה הוסף תגובה
הדפס הדפס הדפס
שלח לחבר שלח לחבר שלח לחבר
שנה גודל פונט שנה גודל פונט שנה גודל פונט
תגובות
לא התפרסמו תגובות
Site by ITdesign - בניית אתריםEtsuv. Creative Group